FLORBAL: Mladší žáci nejlepší ve východních Čechách!

15.04.2011 17:32

V lednu tohoto roku začala pro mladší žáky (r. n. 1998 a 1999) druhá polovina ligové sezóny, ve které jsme se střetli s novými soupeři. Do tabulky k nám byly nalosovány týmy Litomyšle, Chrudimi, Dobrušky, Rtyně v Podkrkonoší a Hostinného. Ačkoli zejména první dva jmenované týmy byly pro nás velmi kvalitními soupeři, vyhráli jsme suverénně i tuto skupinu s poměrem 19 výher a 1 porážky. Po zásluze jsme tak ovládli celou ligu Královéhradeckého a Pardubického kraje s konečnou bilancí 36 výher, 1 remízy a 3 proher.

Zásluhou těchto výsledků jsme byli pozváni na neoficiální MČR v Hranicích na Moravě. Pořadatelé tohoto turnaje vybírají každoročně 12 nejlepších týmů mladších žáků z celé republiky - o víkendu 7. - 8. května tak máme příležitost poměřit síly s mládežnickými týmy nejúspěšnějších florbalových klubů, jako jsou například Tatran Střešovice, Vítkovice, Bulldogs Brno nebo SSK Future.

Koncem května zamíříme také na mezinárodní turnaj Salming Nisaopen 2011 konaný v Liberci. I zde se utkáme s velmi kvalitními českými celky a možná i s některým zahraničním týmem. 

Ačkoli nás to nejlepší teprve čeká, už teď chceme poděkovat rodičům za jedinečnou podporu během celé sezóny a pomoc nejen při dopravě dětí na turnaje. Hráčům přejeme ať jim nasazení a chuť do florbalu vydrží i nadále a můžeme tak spolu slavit další úspěchy jaroměřského florbalu.

 

Viktor Ulip

Zpět